11:00 p.m. / 29 September, 2010

Növelje cége hatékonyságát praktikus hírlevélküldő rendszerrel!

A Nomomail kifejezetten kis- és középvállalkozások számára kifejlesztett hírlevélküldő szolgáltatás, melynek segítségével egyszerűen növelheti vállalata ismertségét és sikerét. Minden cég életében nagyon fontos, hogy termékeit, szolgáltatásait ismerjék az emberek. A nomomail segítségével rendszeresen, korlátlan számban érheti el partnereit, adatbázisát pedig tetszőleges számban bővítheti. Előfizetőink számára havi 200 levél kiküldését díjmentesen vállaljuk.

 

A kkv-k sikerének lényeges eleme az ügyfelekkel való rendszeres kapcsolattartás. Ezt a nomomail hírlevélküldő rendszerrel oldhatja meg legegyszerűbben. Percek alatt adhat információt legújabb termékeiről, akcióiról. A kiküldést követően a nomomail részletes statisztikája világosan megmutatja, hogy melyik partnere, a hírlevél mely linkjére kattintott rá. Ennek köszönhetően akár célzott, vásárlói igényeknek megfelelő e-mail-eket is küldhet ügyfeleinek.

 

Előfizetői csomagjainkat az Ön speciális szükségletei szerint alakíthatjuk, cégének a legoptimálisabb lehetőségeket keressük. Több mint 100 hírlevél sablonunk közül választhat, melyek design elemeit az igényesség és letisztultság jellemzi. Kreatív szakembereink igény szerint vállalata arculati eleminek megfelelően módosítják a hírlevél modulokat, így a cég saját logójával továbbíthatja a hírleveleket.

Friss hírek

11 júl

Elindult a jutalékos viszonteladói rendszer! A nomomail lehetővé teszi Önnek, hogy saját ügyfeleinek kiajánja a nomomail-t, és ezáltal jelentős részesedést kapjon minden egyes, ügyfelei által kiküldött levél után. A viszonteladói rendszerről bővebben itt olvashat.

20 jún

Az index cikke: "A reprezentatív E-Mail Marketing Report szerint a megkérdezett 18-64 évesek 88 százaléka nyilatkozott úgy, hogy elolvassa az érdekes tárgyú reklámüzeneteket ..."

http://index.hu/tech/2011/05/10/hatekony_marketingeszkoz_az_online_hirlevel/

06 jún

Kedvezményes csomagok új előfizetőkenk! Amennyiben most regisztrál, 16%-os kedvezményt kap egyes csomagjaink árából! Az akció részleteiről regisztráció után olvashat, illetve e-mailes, telefonos megkeresés esetén munkatársaink is készséggel állnak rendelkezésére.