11:00 p.m. / 29 September, 2010
 • Minden egy csomagban, piacvezető áron.

  A nomomail kétféle konstrukciót kínál, teljes szolgáltatáscsomaggal, piacvezető áron: Kiküldésenkénti (nettó 0,8 HUF/kiküldés) kreditalapú, vagy a saját tárhelyre telepíthető / saját domain alatt megjelenő csomag (nettó 9.900 HUF/hó). Mindkettő esetében a nomomail online felületén, egyszerre akár több tízezer email címre is kiküldést indíthat!

 • Professzionális marketingeszköz

  A nomomail kivételesen hatékony email marketingeszköz. A rendszer pontosan nyomon követi, hogy a címzettek közül kik nyitották meg a levelet, és akik megnyitották, azok mely linkekre kattintottak át. Az összesített statisztikában (ún. nyomonkövetési statisztika) az összegyűjtött eredményeket folyamatosan nyomon lehet követni, és ezekre alapozva új kampányt indítani. Ilyen egyszerű.

 • Pontos nyomonkövetés

  Ahhoz hogy címlistáját mindig naprakészen tartsa, elengedhetetlen, hogy azonnal értesítést kapjon ha egy email cím elavult vagy megszűnt. A rendszer a visszapattanó leveleket automatikusan kezeli, a visszapattanás okát pedig másodpercekkel a kiküldés után megállapítja, így ön rögtön reagálhat az ilyen helyzetekre. Az emailcímek helyben javíthatók, vagy törölhetők. Arról is részeletes információt kap, hogy a címzettek közül ki nyitotta meg a hírlevelet és a hírlevélben szereplő linkek közül melyekre kattintott rá.

 • Kész, 1 perc alatt beágyazható szolgáltatások.

  Szolgáltatásunk keretében beágyazható kódot biztosítunk, melynek segítségével percek alatt létrehozhat saját weboldalán egy hírlevél regisztrációs dobozt. Felhasználói így néhány kattintással feliratkozhatnak hírlevelére. A nomomailben Ön állíthatja be, hogy hová mutasson a leiratkozás link, melynek köszönhetően a felhasználók cége weblapjára juthatnak vissza.

 • Folyamatos felhasználói támogatás, support

  Előfizetőink számára munkaidőben (hétfőtől péntekig 9:00-17:00-ig) folyamatos telefonos támogatást biztosítunk. Plusz szolgáltatásként, egyedi megállapodás szerint a rendszert külső adatbázishoz is tudjuk csatlakoztatni. Ügyfeleinknek így nem kell a rendszergazdával egyeztetni, hogy az interfészen keresztül hogyan tartják frissen a címzettek listáját.